Teksi Mewah


Pergh...tengok teksi tu...lamborghini tuuu....agak-agak la kan,,berapa tambang teksi ni..haha..yang empunya teksi ni dah boring duduk dalam rumah kot..tu yang dia nak jadi pemandu teksi..kaya sangat la katakan..boring dah jadi kaya,macam ni lah jadinya..ada lagi teksi-teksi mewah bawah ni..ferrari pun ada..










7 comments:

  1. sumpah arh~ taxi bese pn aku tak mo naik...lagikan taxi lambo

    ReplyDelete
  2. Owh tidak...mewahnya taxi.....betul ke ni?

    ReplyDelete
  3. kalau naik taxi nehhh free saya mauuuu...

    100 tahun lagi ler kot kat Mesia ni nak ade texi cenggini.. kalaulah ade...

    ReplyDelete
  4. aiseh.. ni semua teksi?
    duduk saja la dalam tu.. mesti mahal lah tambangnya

    ReplyDelete
  5. dah macam bumblebee aku tengok

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)