Penyakit lupa..!!

Yeah..berjaya jugak buat satu entri walaupun dalam keadaan jari membengkak..hehe..ni semua gara-gara meraba mencari tokek la ni..oleh kerana nak taip pun sakit,bos hidangkan satu cerita penyakit lupa yang super duper lupa ni..ala..komik kartun yang bos copy je pun..bukan bos yang buat komik ni tau..hehe..jadi,layan je la k..ops..sebelum terlupa,doakan agar jari-jemari bos ni cepat sembuh k...amin.....


klik untuk baca dengan lebih jelas

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)