Popcorn made in china..!! wow !!!


Popcorn~~~popcorn~~~~ hehe..pakcik yang kat dalam gambar ni memang ganas bila buat popcorn..sampai takda ayat lain yang terkeluar dari mulut bos...hanya WOW !!! hahaha...kalau korang tengok mesti korang pun akan sebut WOW !!! 






WOW !!!


Hahaha..!! meletup wooo....!!! ni baru betul POPCORN....



5 comments:

  1. mula2 pop,pop,pop....last2 kaboooomla..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha..xkn smpai meletup cmtu..hehe..pape pon sy xsuke popcorn..=)

    ReplyDelete
  3. haha..bapela hengget la sepeket yek...

    ReplyDelete
  4. ini bukan popkorn... ini kebabomcorn! kalau beruntung siap bleh dapat jari pakcik tu sekali. hahaha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)