Google translate buat lawak tengah-tengah hari ni..haha..!!

klik untuk menyenangkan biji mata bertugas.

Korang pernah tak translate blog korang jadi bahasa inggeris? kalau tak pernah,test sekarang..haha..korang akan dapati ayat-ayat lawak dari google translate..contoh ada kat gambar di atas..
sakit perut bos gelak woo,,tengok ayat dalam blog ni di translate..dah macam tengok cerita cetak rompak subtitle indonesia dah bos tengok blog bos ni tadi..hahaha..!!

10 comments:

  1. pernah gak buat benda ni bila boring lawak tak hingat

    ReplyDelete
  2. kah kah apeke....
    tapi best gak baca translation tu..
    yang takde dalam kamus dia kekalkan...

    ReplyDelete
  3. keh3.pernah. lawak owh. rasa bahasa rojak pun ada.

    ReplyDelete
  4. bhahaha..mmg lawak pun... kalau translate bahasa melayu ke inggeris lagi lawak..bahasa indon dia guna...hehehe
    Jom JOIM contest Ammar nak?
    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/rm-300-untuk-follower-bermula.html

    ReplyDelete
  5. ahhaha..pnh jugak..mmg lawak..

    ReplyDelete
  6. memang google translator tuh boleh buat kita gelak. bila tukar ke bahasa lain lagi haru. hehe

    Latest Entri :
    Tingginya Martabat Seorang Ibu

    ReplyDelete
  7. hehe google translate memang kelakar. tak leh translate 100% ;p

    ReplyDelete
  8. salam, biasele komputer yg translate....

    ReplyDelete
  9. ahaha..google translate..tapi mostly dlm bahasa indonesia zzzz



    Newbies Susahkan Blogger Senior?

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)