Cara melindungi remote control dari habuk

Tebalkan muka korang pergi beli kondom.hahaha....!! lepas dah beli tu,ikut je dalam gambar ni..budak kecik pun boleh buat rasa-rasanya ni..hehehe...!!

Download video seks ahli politik malaysia !!

Download video seks ahli politik malaysia !!

Hahaha...!! mintak maap la ye...tengah belajar SEO ni...hehe...entri ni sebenarnya tentang seorang budak perempuan yang membuat hajat dekat satu patung manusia dimana setiap hajat yang ditulis kat kertas hendaklah diletakkan pada setiap lubang-lubang kecil dekat badan patung tersebut.seperti yang korang dapat tengok,badan patung tu dah penuh dengan hajat orang lain dan takda lubang lagi untuk si kecil ni..hehe...tapi budak perempuan ni bernasib baik kerana rupa-rupanya masih ada satu lubang yang tinggal..malu la nak cakap lubang apa,korang tengok la sendiri kat lubang mana budak perempuan ni letak kertas dia tu..hahaha...!!

Aksi lucah secara live di televisyen !!

Tak mau banyak tulis.badan letih sangat baru balik dari K-EL...hehe...saksikan kelucahan yang tak berapa nak lucah ni..


p/s : kenapa la nuffnang kasi BE time bos tengah syok cuti-cuti malaysia ek?? rugi woo......!!!!!


Air mata meleleh tanpa disedari...

Huhu...sedih je bunyi tajuk ni kan..tapi,memang sedih pun...tadi masa bos layan youtube,jumpa video ni..kisahnya,2 orang lelaki bela seekor singa..sampailah singa tu besar dan diaorang tak mampu lagi nak jaga sebab besar sangat dan mungkin bahaya kan,jadi diaorang buat keputusan untuk hantar singa belaan diaorang ni ke afrika untuk menjalani kehidupan di tempat asalnya..

selepas beberapa ketika,budak 2 orang ni pergi ke afrika untuk mencari singa kesayangan mereka..kira melepas kerinduan la kan..dan korang nak tau apa jadi?? korang lihat la videonya..memang mengharukan dan terharu-haru rasanya...bos nak buat pengakuan yang air mata bos meleleh tanpa disedari semasa tengok video ni...hehe...kalau korang tak leleh air mata tengok video ni,tak tau la nak cakap apa kan...nak sambung nangis balik ni..haha.....!!

Uji mata miera liyana..hehe..!!

Haha...!! kalau korang terer,cuba carik miera liyana dalam gambar ni...haa.......kalau tak dapat jugak,tekan readmore k..

Alarm kereta yang unik

Untuk mengelakkan dari berlakunya kecurian kereta,maka terciptalah alarm atau penggera kereta..tetapi kecurian kereta tetap jugak berlaku kan...mungkin kerana pencuri dah boring atau tak gentar lagi dengan bunyi-bunyian yang dikeluarkan oleh sistem keselamatan ni...maka terciptalah satu bunyi baru dan unik yang mungkin akan mengurangkan kecurian kereta pada masa sekarang..nak tahu bunyi apakah itu,,,,,,,,,,? sila tekan readmore untuk dengar bunyi unik tu..hehe...

Aksi seorang budak pertama kali tengok video lucah..haha..!!

Haha.....melopong mulut tu.........mari kita lihat gelagat budak yang baru pertama kali tengok video lucah ni...hehe...agak-agak la sikit mulut tu kan...kang masuk lalat baru tau...awas...kena tengok apa yang anak-anak anda buat depan komputer.dunia sekarang ni makin senang nak dapat benda macam ni..

Cara memancungkan hidung tanpa pembedahan

Satu lagi gadget dari negara jepun yang sangat berguna bagi mereka yang ingin hidung yang tinggi,slim,mancung dan pipi tersorong-sorong..haha...!! alat ni bila dah dipasang kat hidung kita,ianya akan bergetar tau..korang cuma perlu 3 minit je sehari pakai benda ni..kalau nak lebih boleh jugak,tapi susah la korang nak minum atau makan kan..harga pulak $144.dalam RM 500 lebih..kalau nak, leh order kat sini.


Trafik blog beautifulnara 80 ribu - 90 ribu sehari !! wohooo...!!!!


sembang-sembang ben ashaari dan beautifulnara..
TERGAMAM !! TERDEMAM !! TERDUDUK !! SEMUANYA TER... BILA DENGAR UNIK VISITOR BEAUTIFULNARA.COM !!!


Pelakon tambahan yang hebat

Korang kenal tak lelaki yang kat dalam gambar atas ni? mula-mula bos tengok gambar ni,bos tak tahu siapa sebenarnya dia sehinggalah bos tengok video dia kat youtube.rupa-rupanya dia ni seorang pelakon tambahan yang sering kali muncul dalam movie kat hollywood .nama dia jesse heiman.dalam cerita chuck pun dia ada jugak wo...hehe...movie pertama yang dia berlakon ialah american pie 2.jom tengok video jesse heiman ni..muzik background dia cukup seram...haha.........!!

Cabut gigi guna teknik unik..tak sakit...

Haha....pak cik ni memang nak cari penyakit la...memang tak la kalau bos nak cabut gigi guna teknik ni..mau kembang gusi seminggu ni...jom tengok video pak cik yang ganas ni..haha...tapi cara ni memang pantas dan menjimatkan wang..hehe...

Cara membuat macaron cik min...resepi rahsia terbongkar..!!

Assalamualaikum.........alhamdulillah.....akhirnya dapat jugak bos merasa makanan yang diberi nama macaron ni..hehe..macaron ni adalah manisan,snek atau kudapan orang-orang perancis.rasanya manis sangat....ops,,,lupa plak nak gitau...macaron ni bos beli dari cik min sempena menyambut enebeseri bos..hehe..sekali lagi nak ucap terima kasih kat cik min sebab dapat hantar macaron ni tepat pada waktunya..kalau diikutkan macaron ni sampai 17 haribulan...cik min la yang paksa gdex hantar cepat-cepat kat bos..haha... berkenaan dengan cara membuat macaron tu,korang tanya la cik min ek..haha...saja-saja nak buat tajuk macam tu...

Make this face

Wajah-wajah dari webcam yang lucu..kalau nak cuba buat,dipersilakan..lagi satu,tak lama lagi bos nak pegi KL..sapa-sapa boleh rekemen tempat makan yang best-best tak?? hehe...

Seluar dalam segera

Hah...!! jangan terkejut...benda ni memang betul-betul terjadi..bukan cobaan ek..haha...bagi sesiapa yang mempunyai penyakit lupa,boleh lah beli instant underpants ni..mana tau,bangun pagi nak cepat pegi kerja,terlupa nak pakai seluar dalam kan....pernah ke korang terlupa pakai?? hehehe.....!! 
seluar dalam segera ni cara nak pakai dia macam masak maggi jugak..cuma letak air je..lepas tu,dah sedia diguna pakai..bos ada letak video sekali kat bawah...kalau rasa nak beli,taip je kat google instant underpants k..bos tak nak beli sebab bos tak pernah lupa pakai seluar dalam...huahuahua....!!!

Ucapan terbaik sepanjang zaman...!!

Dalam banyak-banyak ucapan kat dunia ni,ucapan ini yang bos rasa paling best..haha...sebab yang mendengar ucapan ni sangat-sangat sporting...dah macam ucapan hitler pulak...cakap sikit,ada orang sorak,cakap sikit,ada orang sorak...tak ke best kalau macam tu...macam perdana menteri kita datuk seri najib cakap, " SATU...!!!" orang kat bawah sahut," MALAYSIA...!!!!!" haaaaa......lebih kurang macam tu ler.....video lepas korang hit readmore k...

Popcorn made in china part 2.....wow !!

Dulu bos pernah letak gambar popcorn made in china tapi cuma gambar..hehe..kali ni bos dah jumpa videonya..memang wow!! betullah.....nampak ganas cara diaorang buat popcorn ni..dah macam main meriam buluh pulak bos tengok....hehehe.....!! read more untuk video popcorn bergabung meletup ni..ala-ala stacy dan adam...hahaha....

Beg tangan berlian termahal di dunia | RM 13.68 juta

Beg yang diberi nama " The Mouawad 1001 Nights Diamond Purse " telah mencatatkan rekod sebagai beg tangan berlian termahal di dunia dengan harga RM 13.68 juta atau  USD 3.8 juta !! disaluti emas 18 karat dan beratatahkan 4517 butir berlian.... kalau beli kereta proton inspira dalam anggaran bos, kita dapat 139 buah...kalau kereta myvi pulak kita dapat 253 buah...!! kalau kereta kancil 471 buah....satu kampung boleh pakai kereta kancil...hahaha.........!!

Video pecah punggung...hahaha......!!


Hari ni bos nak tido awal..badan letih sangat baru balik mancing udang galah..hehe......satu apa pun tak dapat...!!! layan video ni..di jamin korang pecah punggung lepas tengok...haha.......!!

Apakah maksud tersirat gambar ini ?

Yes....soalannya seperti tajuk di atas..apakah maksud tersirat gambar ini ? hahaa....apa yang isimewanya di hadapan lelaki-lelaki ini sehinggakan benda yang selalu menjadi tarikan mata kaum lelaki berada di sebelah  mereka tidak dilayan sama sekali....adakah dia orang ni gay atau gambar yang diaorang nak ambik tu lebih best dari yang di sebelah mereka?? hehehe...sapa-sapa yang masih tak faham maksud bos,boleh tengok gambar-gambar seterusnya k..haha....yang penting,bos tak gay k...hahaha...!!

Pasangan kantoi main di kereta..!!

Laa....tu la...lain kali.kalau dah terdesak sangat nak buat maksiat,jangan buat tempat terang....dah lah buat dosa,kantoi pulak tu...walau segelap mana pun cermin kereta kau,namun kau tetap tak boleh bersembunyi dari lensa kamera paparazi ni..haha...jom tengok wajah-wajah kantoi....

Pasangan buat rekod terbaru | bercium paling lama di dunia

Assalamualaikum....fuhh...lama giler tak buat entri baru..demam melanda lagi..hehe...seksa tahan sakit tekak tau...okok..hari ni bos nak kongsi video pasangan dari pattaya thailand yang berjaya memecah rekod bercium paling lama di dunia iaitu selama 46 jam 24 minit...rekod sebelumnya 32 jam 7 minit 14 saat yang dipegang oleh pasangan dari negara jerman..

pasangan suami isteri ni yang bernama Ekkachai dan Laksana Tiranarat (tak tau plak bos yang mana laki yang mana bini ni)haha..adalah antara 14 pasangan yang menyertai pertandingan bercium paling lama di pattaya sempena hari kekasih..pasangan ni telah mendapat cincin berlian bernilai 50,000 baht(1,606 dolar) dan 100,000 baht ( 3213 dolar ) duit tunai..


diaorang ni pulak terpaksa minum,makan pergi tandas bersama-sama sebab syarat utama pertandingan ni tak boleh lepaskan ciuman..huh..!! seksa tu...nak gi berak sama-sama jugak ke....?? hahaha....!! kalau bos dah lama lepas dah...tak sudi nak bau haruman menakjubkan tersebut...kehkehkeh....

kalau nak tengok video tekan readmore..malas nak letak depan takut load lambat plak nanti kan..hehe..

Doktor gigi jalanan..expert woo..!!

Seorang doktor gigi jalanan di india menunjukkan skill nya yang mampu memasang gigi palsu dengan menggunakan alatan yang kurang lengkap...kita semua sudah sedia maklum,yang di india terlalu ramai menghasilkan doktor...hehe..tu la pasal saki bakinya terpaksa mencari  nafkah di jalanan...

tapi bos respect doktor ni kerana mampu melakukan tugasnya walaupun dalam keadaan serba kekurangan...tapi kualitinya tak tau pulakkan....tapi,bolehlah bagi penduduk dekat situ yang kehidupannya kais pagi makan pagi,kais petang makan pe...........tang.......readmore kalau nak tengok doktor ni pasang gigi palsu pelanggannya...

Perlu sejuta kawan di facebook untuk kahwin..!!

Apa...!! jeng jeng jeng.....haha...ini cerita betul,bukan main-main tau.. yang nak kena kumpul kawan sampai sejuta tu perempuan k..hehe...apa punya lelaki la...syarat ni tunang dia yang buat..nama perempuan ni kelly coxhead,32 tahun dan telah bertunang selama 10 tahun...huh...10 tahun lama tu...

yang lelaki ni pula nama dia paul mappelthorpe seorang mekanik dan telah dinobatkan sebagai lelaki paling tak romantik di england setelah dia menolak untuk berkahwin dengan tunangnya selagi tidak mendapat sejuta kawan di facebook...

sekarang ni kelly telah berjaya mengumpul 27,000 kawan dan dia mesti mendapat sejuta kawan sebelum tarikh perkahwinan impiannya pada 11/11/11...ish ish ish.......korang rasa dapat tak kelly ni kumpul sejuta kawan sebelum tarikh tersebut?? kalau bos,dah lama dah blah......hahaha...!!

Tandas berteknologi tinggi

Tandas di atas luarannya je nampak biasa-biasa kan..tetapi,tempat pembuangan najis manusianya,sangat lah canggih..tak payah nak cuci guna tangan..semua dah ada dekat mangkuk tandas tu sendiri..kita cuma perlu tekan butang yang disediakan sahaja...bila lah malaysia nak ada benda ni kan...kalau ada pun,mesti dah tak macam mangkuk jamban lagi..haha....!!

Gambaran tahun 2000 pada tahun 1910

Gambar yang kat atas ni adalah cetakan pada tahun 1910 yang menggambarkan kehidupan pada tahun 2000...ada yang kurang tepat,dan tak tepat langsung..haha..siap ada polis pakai sayap lagi tahan pemandu kat udara...imiginasi berlebihan dan melampau..cetakan-cetakan ni boleh didapati di National Library of France (BnF)  bos nak lukis jugak lah lepas ni..haha...gambaran tahun 2090..!!

Marker pen terbesar di dunia ?

Besar woo...ni kalau bagi kat anak-anak bawak pegi sekolah,mesti tak sampai sekolah..haha...sebab tengah-tengah jalan pengsan bawak marker pen besar sangat...!! dalam gambar-gambar ni bos tak tahu la sama ada marker pen terbesar dunia atau tak tapi tak mustahil marker pen ni adalah yang terbesar kan...hehe...sebab first time bos tengok marker sebesar ni... kena peluk kuat-kuat baru boleh tulis...hihi...selamat semua....!! nak pi jalan-jalan cari makan pulak......

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)