Kemaluan lelaki terbesar di dunia milik saya..!! hehe..


Hehe..kemaluan lelaki terbesar di dunia ni bukan bos punya k..haha..ianya kepunyaan Jonah Falcon..panjang burung murai si Jonah ni ialah 34 cm dan lebarnya (erk..? ada lebar ke? gelung kot..haha ) 16 cm..fuhh.!! besar tuu.....nak tengok gambar dia tak?? tekan readmore kalau berani..hehe..


yang ni masa dia muda-muda..


p/s : mesti susah dia ni nak tidur guling-guling kan...haha..



6 comments:

  1. uih..18sx ni bos..perlu ditapis ni..ahaha

    ReplyDelete
  2. uih bior betol!!!!tak leh pakai seluar le mamat ni kena pakai kain ler sepanjang mase kahkahkah
    macam-macam hal

    ReplyDelete
  3. argh!!! cane aku leh terjebak baca entry2 lucah ni??tidak!!!
    hahahha~

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)