Kalau nak makan telur burung unta,kena sediakan tukul


Kenapa nak kena ada tukul ek? sebab,telur burung unta ni keras k..tak boleh nak bukak guna tangan je..kalau tak caya,tengok gambar-gambar dibawah..tapi telur ni memang besar..geli pulak nak makan telur besar ni..haha..!!






p/s : Otak burung unta,,,,,lagi kecik dari biji matanya.. huahuahua..!! tapi telur dia besar..zzz...


9 comments:

  1. telur burung unta, kalau berdiri kat atas telur pun takkan pecah. betul.

    Datang sini korek hidung! "This is my story".

    ReplyDelete
  2. koras ni geng..

    kalau lah telo manusia sekeras ni, gua sanggup offer untuk ditendang, kekekekeke

    ReplyDelete
  3. haha..kalau telor manusia sekeras tu,bos sanggup tendang telor ahfat..kahkahkah...

    p/s; bos pakai kasut safety yang da besi kat hujung!!

    ReplyDelete
  4. sedapnyerrr mkn dgn nasi lemak...
    ker penyet@ ngn mayonis wat sandwich...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)