Tandas baik punya..hehe !!

Pemandangan dalam sebuah tandas di negara jepun..dah macam cc dah bos tengok..siap ada monitor lcd lagi tuu...haha..lepas ni,boleh lah kerajaan malaysia buat tandas macam ni kan..mesti ramai yang nak masuk tandas kencing lama-lama..huhu..bukan kat tempat kencing ni je ada tv tau,,,dalam bilik pembuangan bahan terbuang yang berat pun ada..haha !!





p/s : macam best pulak tandas ni kan..nak satu !!!!!!!!!! @@

7 comments:

  1. gile ah. kalau buat kat sini kompem sok pagi semua tv hilang kena cilok... hahaha:D

    ReplyDelete
  2. kalau macam tu, lagi lama kot aku ddk tndas. hehehe

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  3. ha ha ha ha...

    tandas perempuan???

    ReplyDelete
  4. fuhh, nak kencing x sampai 2 min letak tv?kaya gile

    ReplyDelete
  5. ouh dorang pun pakai toilet cangkung ekkk?
    *tak sanggup nak imagine*

    ReplyDelete
  6. haha,, kat malaysia habis hilang sumer tu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)