Seni Dari Gelung Tisu Tandas..

 Aha...Art ni dihasilkan oleh Anastassia Elias,France punya orang..hehe..kreatif bebenor dia ni kan..ada banyak lagi yang kiut-miut kat bawah ni..

Sekali Terlompat Gigi Da...Haha..

Laa...gembira sangat berucap sampai terkeluar gigi palsu...hihi..nak tengok video pak cik ni berucap,readmore..

Thank You Chair Pants...

 Haa...kerusi yang direka khas bagi yang malas berdiri lama kat kaunter-kaunter,atau di mana-mana asalkan namanya menunggu..hihi..readmore kalau berminat nak tempah...haha..

Roboh Bangunan Guna Tenaga Manusia...!!

 Ish-ish-ish...sampai hati bos diaorang ni suruh robohkan bangunan guna tukul je...mau membiak jari-jemari weh...biasa tengok kat dalam TV omputih tu main letup-letup kan..ni la terjadi kat negara China..demi duit,diorang ni sanggup bergadai nyawa dengan melakukan kerja berbahaya ni..kat China memang susah nak carik kerja kan..manusia ramai sangat..lihat aksi-aksi seterusnya di bawah..

Ini Baru Betul Drive Thru...Haha..

Ish-ish..kental sungguh hati si driver ni ek..emergency sangat-sangat dah kot..hihi

Jepun Punya Barang...

 Macam takda apa-apa yang pelik kan3...ini nacho jenama Doritos yang kira popular jugak la..doritos ni produk dari negara Amerika Syarikat..nak tengok Jepun punya???readmore la...

Jaga-Jaga Cik Salmah..!!

Hehe...bagi yang nak control suami lebih-lebih tu,berpada-pada la ye..jangan sampai suami anda jadi macam ni..sekian terima kasih..selamat hari raya...!!aik..belum raya ek??hihi..

Bilik Super Mario..

 Cantik kan bilik ni..ni mesti kipas susah mati(die hard fan) Mario...haha..

Cara Menguji Airbag Kereta Anda..

Haish...jangan cuba aksi ini di rumah atau di mana-mana ya..kesimpulannya.adakah airbag menyelamatkan,atau menyusahkan?

Budak Magnet..

 Ha...tengok dulu....saya nak buat magic...

Kipas Facebook Selebriti...


40. Ashley Tisdale: 4,360,226
Mak ai....bukan main ramai lagi peminat-peminat diaorang ni ek...

Baik Punya Kek..

 Layan je gambar-gambar kek ni...jangan terliur pulak..batal puasa kang...haha..

A..Eh...Bergurau Pulak...

Eeee..rasa macam nak pijak-pijak sampai sebelas kali je kepala diaorang ni..gila baby sangat...

Jepun Lagi...

Haa...bestkan..plastik boleh tukar jadik minyak..mintak-mintak la lepas ni,mesin ni di majukan dan di jual kat Malaysia..hehe..

Perhatian..Nak Mintak Tolong Kawan-Kawan..

Dah lebih seminggu bos tak boleh upload gambar...macam mana ek?ada sesiapa yang pernah mengalami masalah camni?blogspot bug ke?asyik server rejected je..mintak tolong sapa-sapa yang boleh dan sudi tolong...

Exora Dan Alza Dah Ada Pesaing Baru..

Hihi..korang pilih yang mana? Exora,Alza Atau Yang ni...

Aiskrim Turki..

video
Ni la style orang Turki jual aiskrim..kalau tak silap bos,Chef Wan pun ada kena macam ni jugak...

Aksi Rogol Bergilir-Gilir..!!Panas...

 Amat kurang ajar korang berdua ek..!dah takda spesies ko lagi nak di bedal..??

Ayam Perasan Penguin..



 Paruh dah mancung,pipi tersorong-sorong..hahaha..

Aksi Terlampau Remaja Malaysia..!!

 Huh..!!siap peace no war plak budak lelaki tu ek..

Ikut Ajaran Mana Ni..??

 Korang tengok la sendiri...bos no komen..

Kereta Batman Sebenar...

 Ha...ni la kereta lelaki kelawar tu..kereta ni dibina oleh seorang lelaki Sweden..kos pembuatan kereta ni ialah lebih dari $ 1 juta dan mengambil masa 3.5 tahun(20 ribu jam).kereta ini dilengkapi dengan satellite navigation,pengenalan suara,kamera,tv plasma,pemain dvd dan macam peralatan canggih lagi..

Tak Perasan..hihi

 Selamba je perempuan ni jalan ek..kalau nak tau apa yang selamba nye tu..read more..

Bergurau Cara Russia...Hehe..Kuang Ajaq..!!

video

Muahaha...komen korang diperlukan...ades..tak tahan bos tengok si gila ni..

Telinga Baru Untuk Adik...Tada..

 Saksikan doktor ni membuat telinga palsu untuk budak kecik ni..macam telinga betul da..

Street Fighter

Ingat lagi watak ni..??ni la Chun Li...hehe..kena sumpah jadi kecik..comel lote la Chun Li ni...

Kungfu Telor Besi...!!

video
Uih....senak tu...!!

Sabun Di Bilik Mandi...~ ~ ~Sabun..!!!


 Hihihi...tak sudi bos nak mandi guna sabun ni..baik guna pencuci kereta...haha..mintak maaf banyak-banyak kepada yang nak berbuka atau pun yang dah berbuka puasa ek..hehe..ada banyak lagi kat bawah ni..sila la tengok..sekian terima kasih..

Tampal Atau Tempek..??


Jalan bertampal atau erti kata lain jalan yang diperbaiki..jalan ni terletak kat United Kingdom..kemas kan..

Ingat Lagi Dengan Prince Naseem..??

Prince Naseem adalah seorang peninju yang suatu masa dulu amat popular meletup-letup di dunia ni..dengan aksinya yang lincah dan tumbukkan yang tepat..nak tengok camner rupa dia sekarang boleh la meneruskan penjelajahan korang..

Gunting Rambut Tak Guna Gunting..!!

 Apa benda yang orang tua ni guna untuk gunting rambut ek??..cekidawt...

Memang Kuat...

 Ini adalah Coolie atau pengangkat bagasi-bagasi kat stesen bas di Bangalore..tapi yang ni lebih sikit,tolong bawak motosikal sekali..nak tau dia letak kat mana motosikal ni,teruskan melihat di bawah..

Carik Gambar Tersembunyi...

Kalau terer,cuba la carik..kekeke...kalau tak boleh jugak,click readmore la,pa lagi..

Buffered Earnings 2

Terima kasih NUFFNANG..!!!walaupun traffic blog bos ni tak sampai 100 pun sehari,tapi NUFFNANG tetap bagi bos buffered earnings..huhu..

Apahal Ramai-Ramai Ni...!!

 Diaorang ramai-ramai ni bukannya beratur nak tengok Lady Gagap buat konsert tau..mereka ni semua beratur untuk mintak kerja kat festival kerja di China..punyalah ramai...kalau bos dah lama dah balik rumah..hahaha..tapi mereka ni terpaksa bersaing demi mendapatkan kerja tersebut kerana populasi manusia kat China ni terlalu ramai..kira beruntung dah kat Malaysia ni kan...kalau nak tengok lautan manusia ni,click readmore la,pa lagi..hehe..

Labah-Labah Merak...

 Labah-labah ni unik sikit..ianya boleh mengembangkan bahagian belakang badannya seperti burung merak mengembangkan ekor...tak caya tengok lagi gambar-gambar kat bawah ni..

Tak Sampai Hati Nak Potong Kek...

Kenapa la orang sanggup buang bayi...kejam..bos nak potong kek hari jadi kat atas ni pun tak sanggup,apatah lagi nak buang-membuang bayi ni..huhu..amaran keras dari bos,jangan beli kek macam kat atas ni untuk hari jadi korang ye..!!kalau tak,hukum gantung sampai mati..hehe..gurau je..jangan beli kek macam ni tau..kesian baby tu..walaupun hanya kek..kesian tengok muka dia..read more untuk lihat si pencipta yang bangang membuat kek ni..

Fesyen Terkini 2010..Hehe

 Haha..takda la terkini sangat..bos tipu je...tengok betul-betul pakaian kat gambar ni..ianya diperbuat dari kondom..ee...pakaian ni dibuat sempena menyambut hari AIDS sedunia di Thailand..kreatif jugak ni,kondom leh buat kostum..hihi..

Kek,Kek,Kek...

 Cantikkan?ha..ni semua adalah kek..bagi penggemar kek tu,leh la pergi kat sini..hehe..

Iklan Thai Lawak

Kucing Bersayap...!!!

Kucing bersayap ni boleh di temui di negara China..sebenarnya kejadian kucing bersayap ni telah berlaku dari zaman gambar belum bercolour lagi..ianya terjadi mungkin kerana faktor suhu panas di bumi atau fenomena kembar siam yang tak menjadi..

Jom..!! Main Magic-Magic..Haha

Walaupun step nya dah ada kat gambar tu,bos nak gitau dalam bahasa Malaysia k..tengok  dan fokus titik hitam kat tengah-tengah gambar ni,,,,,lepas tu gerakkan kepala korang ke belakang dan ke depan..ulang beberapa kali untuk melihat magic seperti yang bos nak korang tengok..hehe..

Who Am I..??

Boleh tolong kawan kita ni tak?? Unta atau Kuda atau Keldai...entah lah..hahaha...

Nikmati Kopi Dalam Kereta...


Pembuat kopi dalam kereta...bestkan..kalau tak sempat nak minum pagi kat gerai,leh buat dalam kereta je..hehe..

Youtube Lawak


Korang pasti gelak terkangkang-kengkeng tengok video ni...Wahahaha..tak caya,cuba tengok..

Jalan Raya Jepun...

 Ini adalah gambar jalan-jalan raya di Jepun..jalan ni memang sengaja di bina bengkang-bengkok dan mempunyai beberapa tingkat bagi menangani masalah kesesakkan lalu lintas..kepala hotak orang jepun ni memang bijak,boleh buat batu cincin..hehe..lagi gambar di bawah..

Teka Siapa Artis Terkenal Ni...

 Bos yakin dan pasti korang mesti tak kenal sapa artis kat dalam gambar ni..memang tak tercapai dek akal bos dan korang la..hehe..apa-pahal,cekidawt(berapa kali mau ulang da..haha)..

Keranda Unik...

Mati pun masih lagi nak stylo..?hai..memang gila la...

Anjing Halimunan

Betul atau tak anjing ni halimun,korang cekidawt(check it out) sendiri..hihi..

Hotel Untuk Orang Gila...

Bagi sesiapa yang gila kereta,mungkin diaorang sangat sukakan hotel sebegini...semua perabot di dalam hotel ini di perbuat daripada part2 tertentu kereta.contohnya korang boleh lihat sendiri kat bawah ni..nama hotel ni ialah V8 Hotel,terletak di Meilenwerk Stuttgart..sekian terima kasih..

Botol Halimunan


Magic nyer...eee.....pandai.....ee.....terer.....haha..

Baju Perisai Buatan Sendiri

 Ni lah baju perisai yang kadar kos nya paling rendah kalau nak dibandingkan dengan baju-baju perisai lain..kalau nak tau kenapa kos nya rendah..tengok gambar-gambar kat bawah ni..

Teknik Penyamaran Jepun..

 Nak tau apa yang pempuan ni bukak..?cekidawt(check it out)hehe..

Kereta Mainan Termahal Di Dunia..

Ini adalah kereta mainan model Bugatti Veyron..Badan diperbuat dari emas 24-karat dan Platinum..tak lupa juga Berlian 7,2 karat kat grill bumper..fuhh..mainan ni cuma ada 3 bijik dalam dunia..harga sebijik mainan ni

Gadget Menarik...Ops..


Agak kurang sopan gadget-gadget ni..hehe..

Polis Wanita Gedeboom...!!!Haha..


 Kalau polis-polis ni yang saman bos,gerenti bos tak marah-marah..hehe..

Magic Potato..


Haha..Otak penipu..boleh buat batu cincin kepala dua orang ni..

Bodoh Atau Bodo...??


 Lelaki ni nak uji kekuatan diri apa entah bos pun tak tau...Saksikan dan cuba selami kesakitan yang di alami oleh lelaki yang **** ini..hehe..

Takda Kat Malaysia..

(Pizza)
 Antara vending machine yang takda kat Malaysia..

Anaconda..

 Apa ada dalam perut Anaconda?cekidawt(check it out..hehe)

Baik Punya Piring..

 Sapa yang rasa2 dah boring nengok piring ASTRO kat rumah tu,bolehla ikut diaorang ni..hehe..

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)