Gambar tersembunyi

Tak sangka pulak bos yang logo LG ni rupa-rupanya pac man..haha..gambar kat bawah ni lagi best..memang tak sangka betullah...hehe...






 haha..yang ni paling tak disangka-sangka....ada pulak macam tu ek..nasib baik syiling kat malaysia tak macam ni..

9 comments:

  1. ade ape kat syiling tu? hahaha xdapat detect la

    ReplyDelete
  2. GAmbar terakhir tu , kalau ngetaif punya laju je fikir . Heheh , kalau diikutkan sudut positifnya , ianya adalah Norway

    ReplyDelete
  3. Setiap gambar itu juga ada maksudnya yg tersirat ataupun tersurat mahupun zahir dan juga batinnya...

    Adakah anda tahu disebalik nama logo minuman Coca-cola itu?

    tinjau laman nie ye...
    http://www.bom321.com/2011/03/disebalik-nama-coca-cola.html

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)