Jangan tak pandang belakang congkak part 3..hehe..

Hye...lama tak update.hihi..kali ni mari kita saksikan teknik mencopet handphone dalam poket..haha..siap pakai  alatan khas lagi..jaga-jaga ya..jangan tak pandang belakang masa tengah kusyuk pilih-pilih barang kat tempat ramai orang..









 tak tau yang handphone dah lesap..haha..!!

3 comments:

  1. eh.. nape awak biarkan jer siap amik pic segala.. gi repot polis saner! >.<

    ReplyDelete
  2. mak kite pnh kena..fon first kite...huhu

    ReplyDelete
  3. ayoooo, xkanlah minah tu langsung x perasan..
    erm, satu lagi, awatla loqlaq sangat si tukang tangkap gambaq tu sebab dia jer.. jeritla bagi taw minah tuu..
    huhu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)