Coklat iphone yang menyelerakan


Hai..pagi-pagi lagi bos dah hidangkan coklat buat santapan mata korang..haha..coklat versi iphone ni bukan bos punya la....coklat hanya dijual di negara jepun..malaysia belum lagi kot..kalau ada mesti perempuan yang banyak beli dari lelaki....sebabnya,,lelaki dok makan je..kah kah kah..!!



 nampak sedap je....haish...





p/s : hari ni dah genap 11 hari bos cuti..hehe..gara-gara jari membengkak akibat jangkitan kuman..nasib baik dah sembuh..esok start cari rezeki balik..amin.....


3 comments:

  1. perghhh...sedap giler..
    da cute,comel lak tu..

    ReplyDelete
  2. woo sedapnye..blnja la bos.hihi

    kene kuman?aiyak..takut..

    ReplyDelete
  3. penat je dia buat cantik2. masuk dalam mulut hancur gak. hahaha :D

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)