Buang tebiat tepi gunung..hehe !!

Dalam gambar ni menunjukkan mereka yang inginkan kelainan dengan membuat khemah bergantung di tepi gunung..ish..bahaya betul kelainan yang diaorang buat ni kan.ada yang gantung katil dengan tilam sekali..hehe..dah berniat nak mampus agaknya..hahaha !!




Yang ni paling best..hehe..nampak selesa je kan...






6 comments:

  1. ni baru dikatakan dah lame hidup,
    tapi memang heaven giler duduk kat situ, pemandangan yg santekk

    ReplyDelete
  2. ada manusia mencapai kepuasan dengan cara yang tak tercapai dek akal.. eeeeeee

    ReplyDelete
  3. best kot, aku pon teringin nak tido kt situ,

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)