Kereta Comel Lote...

Hihi...comel betullah kereta ni..tapi bila tengok dia punya jenama........alahai...mungkin lebih mahal dari Proton Inspira kot....Ferrari tu....kat bawah ni ada macam-macam jenama mewah lain lagi yang dibuat khas bagi yang suka benda yang comel-comel...hehe..rasa nak satu je...apakan daya,duit ku takda...huhu...














Haha....yang ni boleh beli...kalau nak.....wakakakaka..!!

2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)