Bugatti Veyron Cermin


Ini bukan proton pahlawan k..haha..ini Bugatti Veyron.main juta-juta harga dia..ditambah pulak dengan body nya yang menyinar dan nampak seakan-akan cermin..memang lawa gila-gila..kalau di atas jalan,pastinya mata kita akan tertumpu kepada kereta ni..








p/s : telan air liur je la..nak beli,memang dah sah-sah tak mampu..huahuahuahua.!!!



3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)