Nenek 82 Tahun Yang Mantap..!!!


Hehe..nenek ni mantap sebab,walaupun umurnya dah 82 tahun,tapi dia masih mampu melakukan senaman yang belum tentu kita dapat buat..nama nenek ni Zhao Yufang dan tiggal di bandar Beijing.dia juga berjaya mencipta senamannya sendiri melalui gabungan Yoga,Wushu, dan Qigong.kebiasaannya dia bersenam selama 3 jam sehari..korang boleh buat macam nenek ni buat ke? hehe..bos mengaku awal-awal,yang bos tak mampu nak lakukan aksi mantap Zhao Yufang ni..








Haish..part ni yang bos tak sanggup nak buat..haha..!!



4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)