Dapat Lesen Memandu Setelah Mencuba 960 kali..!!!

" Yeah..!! berjaya jugak aku memiliki lesen memandu..!! Muahahaha...!! "



Haha...banyak kali try tu....kesian makcik ni...nama makcik ni Cha Sa-Soon berumur 69 tahun...dia telah membelanjakan hampir $16,000 semata-mata untuk mendapatkan lesen memandu ni..sebab utama dia nak sangat lesen ni ialah , nak pergi jumpa anak-anak dia yang menguruskan perniagaan sayur mereka di bandar korea...


Cha Sa-Soon ni cuma gagal 10 kali je test memandu kereta ni..yang selebihnya tu,dia gagal ujian bertulis..lepas dapat lesen memandu ni,dia terus nak beli kereta....tak sabar-sabar makcik ni...hahaha...mana taknya....960 kali percubaan tuuuu.......!!!



p/s: Bos dapat lesen sekali test je tau...haha..korang berapa kali??



8 comments:

  1. saya SEKALI jer tp tesy bertulis 2x !! hahahaaa

    ReplyDelete
  2. @zaL_cdpx

    haha,,,ujian tulis tu memang susah sikit..bos pun 2 kali...opss....hahahaha...

    ReplyDelete
  3. @hans

    laa...fail jugak..haha...mesti ramai lagi yang fail kali pertama ni kan...

    ReplyDelete
  4. sy kantoi ms amek lesen moto..bajet terer sgt..kt titi2 bwk laju2..hahaha..keta pun kantoi skali..tiang goyang waktu parking..bengang ngn abg misai 2, sy langgar suma tiang...hahaha..jahat kn??

    ReplyDelete
  5. hahahah...
    aku pown gagal 2 kali jerk ujian bertulis..
    ahahahaha

    ReplyDelete
  6. saya lesen L pun belum dapat lagi.. huuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. huhu den ni bila la nk ade lesen tapi dah sampai kl, melaka, n9

    Terkini : Sebab-Sebab Doa Ditolak

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)