Aksesori Comel Untuk Jari Anda


Ni bukan iklan alkohol k..cuma nak tunjuk kat korang aksesori-aksesori yang comel je..kalau tak nak pakai yang beer ni pun takpa,sebab ada banyak lagi jenisnya.masalahnya,kat malaysia ada tak jual aksesori ni?hehe..kalau ada bos nak beli 5 biji nak pakai kat jari kaki..hahaha..!!















p/s : lapar pulak bila tengok aksesori ni..huhu..



4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)