It’s Not Sexual, It’s Just Pure Love..!!

Hish..!!! dah takda perempuan lagi ke bro..aiya..ini adalah gambar seorang pemuda dari negara Australia yang berkahwin dengan anjing peliharaannya..nama pemuda ni Joseph Guiso dan pasangannya yang berumur 5 tahun Honey..hehe..majlis perkahwinan si Joseph ni dihadiri oleh rakan teredeat,dan ahli keluarganya sahaja..pemuda ni bagitau kat tetamu dia sebab dia berkahwin dengan anjing nya ialah " It's not sexual,it's just pure love "  














  p/s : dunia akhir zaman..macam-macam benda pelik dah terjadi sekarang..


3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)