Nasib Kau Memang Baik La..!!

hah..!! tengok foto kat atas ni dah tau la kan..ni mesti entri pasal kemalangan..tapi yang ni tak bahaya sangat..ada lagi yang lebih mencemaskan pemandu yang dok kat dalam tu..haha..bos rasa,mesti pemandu lori tu taubat tak nak pandu lori lagi..hehe..



tu dia.......! sikit je lagi tu.



erk.. tayar dengan tangki minyak jadi penyelamat..fuh..





wowo wowo..!!



tinggi tu...


2 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)