Diskriminasi..!!! Hehe..


Hehe..korang perasan tak ada yang kurang dalam gambar di atas? yang di bahagian tengah sekali..ada ruang kosong kan..sebenarnya,ruang kosong tu,ada orang..tapi telah dipadamkan,sebab......haha..readmore kalau nak tahu..



Hahaha..sanggup diaorang buat member macam tu..kesian member yang kena delete tu kan..





5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)