Keputusan Malaysia Lawan Vietnam | Suzuki Cup Separuh Akhir Kedua


Sebenarnya bos tengok sikit je perlawanan ni tadi..lepas tu pergi tengok pertandingan karaoke..haha..dapat info ni dari ecah.tahniah kepada skuad negara kerana berjaya melangkah ke final suzuki cup 2010..!! malaysia menang dengan agregat 2-0..

mintak-mintak la,lepas ni jadi juara pulak k..amin.................sambung ngantuk sekali.................entri kontot sebab nak tido.esok kena bangun awal pagi,tolong jayakan sekali majlis persandingan sepupu bos..

sekian terima kasih..


MALAYSIA BOLEH  !!!
 BOS BOLEH  !!
HEHE !



3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)