Kapal Dah Nak Karam Dia Rilek Je..

tengok tu..selamba je dia.hehe..sebenarnya,bot yang kat dalam foto ni bukannya nak karam..ianya memang sengaja di reka sebegitu.tak tau pulak kenapa bot ni direka macam ni.mungkin untuk suka-suka atau pun untuk mengenakan orang lain..bila orang nampak bot ni,mesti orang sibuk-sibuk suruh orang yang kat atas bot tu selamatkan diri kan..kalau karam betul-betul baru ko tau..haha..!!








3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)