Game Paling Susah Di Dunia..!!


Tak nak tulis panjang-panjang..korang tengok dan cuba sendiri game ni..hahahaha..memang susah dan lawak gila....



Kalau nak cuba main,klik kat SINI




 p/s : Siapa la yang buat game ni...susah betul nak main..




6 comments:

  1. laaa...apekehey nie ! hahhaa..cian gler mamat tu. seb bek dia character game je ..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha..aku baru tgk adik aku main game ni smlm..
    tergelak2 aku tgk org tu lari terkedek2..kahkah..

    tetiba ko plak post psl game ni. ni yg aku nak try ni. ngehh..

    Jejaka Terhangat: Jom Belajar Bab Perkahwinan (Munakahat): Tebus Talak.

    ReplyDelete
  3. @zaL_cdpx

    haha..memang lawak gila game ni..

    ReplyDelete
  4. @Jejaka Terhangat

    try jgn tak try..kakaka..memang gelak guling2 tengok game ni..dhla susah nak lari..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)