Made In Afghanistan..


Karpet yang kat dalam gambar ni ialah karpet buatan afghanistan..afghanistan kan terkenal dengan taliban..mesti la minat dengan rifle dan alatan perang kan..haha..yang bos musykil,ni karpet biasa atau sejadah??? kalau sejadah,boleh ke design macam ni? siapa yang tahu boleh beri pandangan kat ruangan komen k..kalau tak tahu pun,komen je la..haha..!!













p/s : nampak macam sejadah je kan..ish ish ish..



1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)