Gambar Kereta Perodua Bezza | Cool !!!

Fuyoo..!!! cantik betul la kereta perodua baru ni..kesemua ciri-ciri kereta Perodua Bezza ni amat berbeza dari model-model perodua sebelumnya..kalau tengok dari rupanya yang mewah ni,bos agak mesti mahal harganya..hati ni teringin benar nak dapat sebijik kereta ni..hehe..tunggu perodua letak harga berapa,kalau sesuai mungkin bos nak tukar kereta ni dengan kereta bos yang sedia ada..haha..


First time tengok gambar kereta Perodua Bezza ni,memang melekat terus lah hati bos kat kereta ni..kalau nak tengok korang terpikat atau tak,korang tengok lah sendiri..mesti kagum bila korang lihat lampu depan,dan lampu brek belakangnya..ditambah lagi dengan bumper belakang yang sporty..k k..taknak banyak cerita..hit readmore..






 Fuh..!! lawa..!!



 Geram tengok stereng ni..hehe



Tombol gear automatik yang lain dari yang lain..



 Wow..!! lampu brek yang nampak canggih.. 



 Ha..yang ni tak tahan tengok..lampu colour biru wo...badge Peroduanya terserlah dengan adanya lampu biru..




 sporty..nampak ganas jugak la..hihi..




Rim cantik..perlu dibesarkan sedikit..




 
Bersih,suci dan murni..


 
 
sumber gambar : paultan.org





7 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)