Betul Ke Ni..???


Kalau betul lah benda kat dalam video ni terjadi..,masalah besar ni..


7 comments:

  1. memang betul lah.. pernah dengar tak dekat petronas tnga batu , melaka pernah buat kajian menggunakan talipon bimbit.. setengah jam talipon orang. telor yang dekat dengan talipon bimbit tu boleh masak .. nie sepupu ayie yang citer..

    ReplyDelete
  2. masing2 ada mobile phone kan?.. apa kata kita try sendiri.. klu betul lepas ni tak payah pakai hand phone dah

    ReplyDelete
  3. @Haw

    nanti kalau bos rajin,bos try..hehe

    ReplyDelete
  4. ada video kat youtube,iphone di kelilingi popcorn ,lepas tu didail,iphone tu meletup woo..!!!!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)