Nak Kurangkan Bunyi Kencing Tak ?? Haha..!!


Hehe..!! satu lagi ciptaan jepun yang menarik dan gila..haha..kali ni orang jepun ni buat satu gadget yang membolehkan kita mengurangkan bunyi air kencing yang jatuh dalam mangkuk jamban..boleh pulak ek..haha..memang terlebih sopan lah orang jepun ni.sampai air kencing pun tak nak bunyi bising..

gadget ni kiranya macam bangku kecik ( memang bangku pun ) yang dilengkapi kusyen lembut supaya lutut selesa ketika kencing.tu jela maklumat yang bos dapat.nak buat macam mana lagikan,kalau tak melutut..haha..eh,lupa pulak..harga benda ni $83 je..(je?? macam murah je untuk benda pelik ni..haha)readmore untuk maklumat lebih lanjut produk terbaru ni..huhu..





 p/s : best tak?? best kan,kan,kan..haha..nak beli satu la..



6 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)