Cara Orang Di Negara China Menyejukkan Badan Pada Musim Panas


China lagi..situasi di dalam gambar atas berlaku ketika musim panas yang teramat panas sahaja.biasala kan.orang negara china kan ramai.penduduk lebih 1 bilion.macam ni la jadinya.air yang diaorang mandi tu mesti dah bercampur-baur dengan najis mutawasitah..haha..mana tak nya..kalau dah padat macam tu sangat,siapa-siapa pun boleh buang air kan..sedap je kencing..hehe..







p/s : walau panas macam mana sekali pun,bos tak nak join diaorang ni mandi..hahaha..baik mandi kat rumah je..


6 comments:

  1. wah kalo dipantai kan juga banyak tuh g di china aja

    ReplyDelete
  2. ikut ah..kalo ada di indonesia

    ReplyDelete
  3. Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)