Motosikal Polis Jepun Canggih..

Nampak tak apa kat belakang motosikal polis jepun tu..? macam transfomers kan..haha.memang transformers pun..sebab motosikal ni boleh bertukar menjadi motosikal penunda..senang la diaorang nak tarik kereta-kereta yang parking sesuka hati tu kan..tak payah nak tunggu kereta tunda datang..kredit tak habis,jimat masa..hehe..nak tengok macam mana polis Jepun ni jadi penarik kereta,hit readmore..


ada orang bagitau kat bos,readmore ni menyusahkan,jadi dia tak jadi nak follow bos..huhu..takpa la.untuk pengetahuan,bos letak readmore sebab nak kemaskan lagi keadaan blog bos,dan mempercepatkan proses load blog ni..k...sekian , harap maklum *









Polis Malaysia bila lagi nak buat motosikal macam ni..hehe..





6 comments:

  1. WAHHHH.. DASAT NI, HOHO

    haik, mana hilang commntluv ?

    http://rajacopypaste.blogspot.com/2010/12/tutorial-cara-submit-blog-sitemap-ke.html

    ReplyDelete
  2. @ahfat

    lambat load la geng..hehe..lagipun takut yang tenet dia slow takleh nak komen..

    ReplyDelete
  3. wohoo..canggih..
    bro, smlm mmg lmbt nk load commentluv..
    hari ni okei saje..

    ReplyDelete
  4. @ecah

    betul ke ecah..tengok dulu..kalau rasa nak letak,malam ni bos letak..hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)