Sofa dari pensil | made in japan


Mesti korang ingat lagi dengan pensil yang jenis ada pemadam kat hujung kan..time boring,siap lah pemadam tu kena gigit..ok..dalam foto di atas adalah sofa yang diperbuat daripada pensil yang ada pemadam di bontotnya..jadi yang ni kira sofa la ek..sebab pemadam tu kan kenyal macam kusyen jugak..haha..kalau diterbalikkan pensil tu maka membengkaklah punggung kita..hua hua hua..







p/s : japan = kreatif. ( tak nampak macam sofa pun..macam meja ada lah..kah kah kah..!! )


2 comments:

  1. tak patah pulak pensel2 tersebut... tuh kalau patah tuh... termasuk kat bontot.. hahahhaa

    ReplyDelete
  2. fuh..! naseb bek la part eraser kalau yg part yg tajam tu laaaa...mau ketap mulut talak bukak bukak lagi mehhh!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)