Kerusi pun kerusi lah..!! hehe


Haha..lawak betul budak cina ni..oleh kerana minatnya yang mendalam terhadap sukan bola keranjang,dia telah berjaya mencipta tiang gol yang bergelungkan kerusi..hehe..kreatif bangat budak ni..ini dinamakan tak cukup budget..menggunakan apa yang ada di sekeliling.nampak sangat budak ni tak suka membazir..ni lah salah satu contoh atlit yang mungkin akan berjaya pada suatu hari nanti..kalau dia terpilih masuk pasukan bola keranjang china la..haha..







4 comments:

  1. bagus juga tu dari buat keje lain :D

    ReplyDelete
  2. creative and save budget.. :)

    ReplyDelete
  3. @ardinihumaira

    hehe..betul3..dari duduk melepak,baik buat benda kreatif dan buang peluh..@@

    ReplyDelete
  4. @Anonymous

    biasalh..china punya orang..simple je barang diaorang dah boleh buat duit..hehe..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)