Adakah Anda Tahu Apa Yang Anak Anda Tengok ?


Gambar di atas adalah gambar iklan yang memberi amaran kepada ibu bapa agar sentiasa memantau anak-anak yang selalu berada di atas talian ( online internet ) kita semua sedia maklum yang internet sekarang ada bermacam-macam benda yang tak senonoh..ehem..laman cerita lucah la tu..

Iklan ni teramatlah kreatif sehingga rupa mata yang kat dalam gambar di atas nampak seperti sesuatu yang seksi..!! hehe..jadi,awasi anak-anak anda semasa diaorang online.sentiasa check apa yang diaorang download k..



p/s : bukan anak-anak je yang kena pantau,bapak anak pun kena pantau jugak..muahahaha..!!



3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)