Peduli Apa Aku..!!


Entri ni takda kena mengena dengan perasaan bos k..tengok gambar kat atas ni.tiga orang sedang syok main daun terup..diaorang ni kusyuk sangat main sampai tak peduli apa yang terjadi kat tempat diaorang tu.kalau nak tau hal yang diaorang taknak ambil tahu tu,sila lah tekan readmore..arghh..!! peduli apa aku..!! hehe..



haha..memang simple gila kepala tiga orang otai ni..kah kah kah..!!


7 comments:

  1. @salykin sobry

    tu la pasal..orang sibuk ngan eksiden diaorg cool je..hahaha

    ReplyDelete
  2. @ecah

    atok tua ngan maknek tua...entah2 yang 2 orang tu pekak...hehe

    ReplyDelete
  3. @ahfat

    yupzzz...kewl..!!!
    takpun diaorang yang jadi punca eksiden tu..kakaka..tengok bekas tayar kat jalan tu..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)