Adakah Kempen Churp Churp Memberi Kesan Terhadap Status Glitterati Nuffnang Kita ?

As-salam..bos nak minta penjelasan kepada sesiapa yang tahu mengenai hal ini..adakah mempromosikan kempen Churp Churp di dalam blog akan menyebabkan status Glitterati Nuffnang kita menjadi ordinary?


Sila tinggalkan nasihat anda di ruangan komen..hihi..



p/s : kalau tak menjejaskan status Glitterati,bolehlah bos letak kempen Churp Churp dalam blog bos ni..hehe..





15 comments:

  1. nope..sbb churp2 ala2 anak syarikat nuffnang gak..so xde hal punye:)

    ReplyDelete
  2. salam... saya ada buat contest sikit.. glad that if you would like to join it..

    contest - aku nk masuk tv-series!!!

    http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

    ReplyDelete
  3. rasanya tak sbb churpchurp sekapal dgn nuffnang

    ReplyDelete
  4. so, far...
    status gue tetap gliterati..
    nuff bekerjasaama dgn churp2..
    so bukan saingan..

    ReplyDelete
  5. tidak...
    sebab churp2 sebahagian daripada nuffnang :)

    ReplyDelete
  6. bos..tak de kesan..sebab iklan churp2 under nuffnang...hu3
    itu info yg aku tahu..

    jom usha entri ni~

    apa motif status SPONGEBOB dan PATRICK dalam facebook??

    ReplyDelete
  7. ok...terima kasih banyak2 semua..lepas ni boleh lah letak kempen churp2 dalam blog ni..hehehe..

    ReplyDelete
  8. @DaHLia

    hehe..best2..terima kasih cikgu.confirm dah ni..hahah..yeah!!boleh letak churp2 kat blog ni!!

    ReplyDelete
  9. My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

    ReplyDelete
  10. Superb blog post, I have book marked this internet site so ideally I’ll see much more on this subject in the foreseeable future!

    ReplyDelete
  11. sangat menarik!!... aried dah cuba!! Memang berbaloi dan sebenarnya ada cara khas untuk tingkatkan earning chuprchurp ini!! Mari baca tips tingkatkan earning churpchurp...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)