Kondom Berperisa Durian..!!! | Perisa Bawang Pun Ada..!!!


He..!! dah takda perisa lain lagi ke diaorang ni nak buat..hish..perisa durian pulak tu..macam mana la rasanya kan..haha..tapi ni bukan cobaan,ni betul-betul kejadian..( dialog cerita pendekar bujang lapok ) kondom ni memang untuk dijual..tapi tak tahu pulak kat mana jual benda pelik ni..perisa bawang pun ada jugak....macam-macam perisa lagi lah..hit readmore kalau nak tengok.




 Ha!! tengok..lucah betul si bawang ni..muahaha..













p/s : buat apa la diaorang masukkan perisa kat kondom ni..bukan boleh makan pun..bangang!!


8 comments:

  1. likes entri nih..ader plak kondom perisa bermacam2...hahhaa..lawak2....nice entri...nak buat entri cmnie lah pasni..xde idea lorh :P

    ReplyDelete
  2. @nas

    haha..memang lawak yang perisa durian tu..gila tul diaorang ni kan..tq sbb like..hehe

    ReplyDelete
  3. @cik miera

    haha..itulah kondom..penapis zuriat..hehehe..

    ReplyDelete
  4. @Bos tapi harap2 jgn gunakan kondom demi seks sebelum kahwin lak..hu3

    ReplyDelete
  5. ahhha..xde koje toi dorg ni..
    perisa durian la..bawang la..nape x buat perisa cabai burung..ahaha..xpun perisa ayam kfc..kan bos.?;p

    ReplyDelete
  6. @nas

    yes..yang itu mesti di jauhi..kalau dh kawin buat apa nak pakai kondom..haha!!

    ReplyDelete
  7. @ecah

    cabai burung!! apa tu? cili ek..kahkahkah..kang berapi sapa nak jawab..kalau perisa kfc pun ,bukn blh mkn..hehe..@@

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)