Kunci pintu tandas sebelum melepas..!! Hehe..


Pertama sekali,bos nak mintak maaf kepada sesiapa yang tengah makan masa tengok entri ni k..biasanya kita akan mengunci pintu tandas sebelum melakukan aksi meneran kan..haha..tapi mamat yang kat dalam foto ni boleh pulak lupa nak kunci pintu..kalau nak tahu,malapetaka yang akan menimpa dia ni,hit readmore.


 jeng jeng..!! dia mai dah..

 bucu bucu bucu..~ ~ ~

 nah..!! hambek ko..kahkahkah..!!

hehe..dihidangkan serta merta,taik kucing yang masih panas..hahaha..


p/s : lain kali,jangan lupa kunci pintu tandas sebelum melepas k..


12 comments:

  1. gagagaga. peringatan yg paling berharga. jgn lupak kunci pintu jamban. mun sik, sikda mood nk melepas bila pusak melepas terlebih dolok di depan mata kita. hahahaha. :D

    ReplyDelete
  2. @Yann Mazian

    kuang ajar pusak ya..mun depan bos,siap nya kenak panggang..hahaha..

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine

    tu la,orang suruh buatkan jamabn khas untuk kucing tak nak..kan dah kena..hot,..!!!

    ReplyDelete
  4. Ya, mungkin karena itu

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)