Berhati-hati bila bergurau..!!

Assalammualaikum....dah lama benar blog ni tak di update ( lama ke? baru 3 hari kalau tak silap.hehe..) bos sebenarnya dalam misi mencari cicak (tokay gecko) tapi belum ada rezeki lagi nampaknya..semasa mencari tokek,bos asyik cerita pasal blog je kat sepupu bos..tapi bila dah sampai rumah,rasa malas pulak nak update sebab terlalu letih..ok..sampai sini saja cerita cicak k..sekian terima kasih..hahaha..!! tak ada kena mengena dengan tajuk.....ada lah...klik readmore kalau nak tengok orang bergurau melampau-lampau..bos rasa mangsa gurauan tu mati..kalau tak caya,korang pastikan sendiri..


video


mati ke ??





4 comments:

  1. oih..ngeri gilak.!
    berderau jantung oh..
    gile2..jgn oh gurau cenggitu..
    pompuan tu pon m'gelabah x tgok kiri knn..mesti rase berslh sesangat mamat tuh..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)