Video hina malaysia atau sekadar lawak jenaka


Mintak pendapat korang semua boleh? video ni menghina negara kita atau sekadar untuk hiburan keluarga..tapi kalau dah lepas ke youtube mesti orang negara lain tengok kan..lawak pun ada jugak ni..lawak kasar kot..hahahaha..!!

p/s : kepada sesiapa yang berniat nak buat video-video tentang malaysia ni,buat lah yang elok-elok..mungkin bagi yang buat video di atas ni hendak bergurau senda dengan teman-temannya..mungkin jugak orang luar yang buat video ni.


JANGAN BAGI MALU NEGARA WEI  !!
HEHE  !!


9 comments:

  1. Ape kejadah? haha.byk yg memalukan.

    ReplyDelete
  2. @AnisZahra

    yes..semua yang malu2 keluar..haha

    ReplyDelete
  3. @ahfat

    mungkin atau mungkin..haha..konspirasi...wei fat..game ko sama macam ecah..hantu bengong kluar..haha

    ReplyDelete
  4. dah terang2 ada kat page only in malaysia

    ReplyDelete
  5. benda tu realiti n mmg lawak lah.kita kena trima benda tu sbagai kritikan membina yg mnyedarkan masyrakt amnya n kita khususnya..fikir2kanlah

    ReplyDelete
  6. kebanyakan gambar hanya dibuat sendiri atau disnap sendiri oleh pembikin video ini...

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mmg memalukan kalau orang luar tengok.. tapi yang ary tak tahan part last sekali... mmg original laptop epal da..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)