Profile Facebook Baru.. Cool.. !!


Ramai yang bagitau,profile facebook baru ni tak cantik kan..tapi diaorang ni memang kreatif..dari tak cantik,jadi menarik pulak..hehe..bos rasa nak buat macam ni la nanti..memang kreatif sangat..mau sehari suntuk jugak buat benda ni..kalau tengok betul-betul foto-foto ni,nampak macam hack la pulak..hehe..












p/s : best..!!!


7 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)