Kami Bukan Pondan K...!!


Dalam gambar ni semua lelaki tulen tau..bukan pondan..haha..diaorang cuma menyertai pertandingan lumba lari.yang lainnya tentang pertandingan ni ialah,peserta dikehendaki berlari dengan menggunakan kasut tinggi.pertandingan ni khas untuk lelaki je.

Event gila ni berlangsung di madrid,spain..hadiah untuk pemenang pulak,duit cash 1000 euro..hehe..kalau kat malaysia ada event macam ni,bos nak join lah..tapi bos tak nak bukak baju..hahaha..!!



regangan otot seorang atlit..hehe..



 auwww..!



hahaha..!! yang kaler hitam leading..kahkahkah..!!



4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)