Peminta Sedekah China Kantoi Menipu..!! Hahaha..


Hehe..otak peminta sedekah ni memang geliga..terlebih pandai pun boleh kantoi jugak ek..dalam foto ni ada 2 orang peminta sedekah di negara China yang menggunakan taktik meminta simpati dengan berpura-pura meratapi kematian partnernya.

Tetapi nasib 2 orang bijak ni malang sedikit,apabila kawannya yang berpura-pura mati tu tiba-tiba nak buang air pulak..hahaha..tu la..lain kali kalau nak menipu tu,sediakan payung sebelum hujan..kan dah terkantoi..hit readmore untuk aksi-aksi menipu yang terkantoi..!!



Wah..!! bukan main sedih lagi kau ni..



 Hah..tengok tu,senyum kambing pulak..dah tak tahan nak terkucir tu..haha..



 Haish..garu kepala bhai..huahuahua..



Dengan selambanya mengemas tool-tool yang digunakan untuk projek khas yang secara rasminya terbatal..haha..takpa bro,boleh cuba tempat lain lagi..lepas ni jangan terberak pulak..!! Wakakaka..!!




p/s : macam-macam cara peminta sedekah ni buat untuk mendapatkan pendapatan yang lebih lumayan..hehe..



3 comments:

  1. @cik miera

    kat negara China memang macam ni la cara utk teruskan hidup..kesian.rakyatnya dh trlalu ramai..syukur negara kita masih banyak lobang2 pekerjaan..hehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)