Rupa Facebook Dalam Bentuk Buku...

Hehe...beginilah rupa facebook jika dibuat dalam bentuk buku...tebal tu...ni baru yang orang biasa-biasa punya...macam mana lah rupa facebook Michael Jackson dibuat dalam bentuk buku ek..peminat berjuta-juta...nak tengok lagi facebook versi buku ni,hit readmore...ada video sekali..


















p/s : Kalau facebook dibuat dalam bentuk buku ni,agak-agak ramai tak orang Malaysia yang guna Facebook? bos tak nak sign up,sebab malas selak buku...muahahahaha..!!





5 comments:

  1. Assalammua'alaikum warahmatullah..

    Hihi..kelakar juga ye,facebook ni kalau dijadikan buku..terfikir kalau subjek buku sekolah macam ni,ada sign up dan status..hihi

    ReplyDelete
  2. haha...facebook dibook kan btol2..berat la, kawan je dah 100 pages. ahaks..

    Jejaka Terhangat: Dalam Blogging Jangan Memilih Kawan..

    ReplyDelete
  3. smart gk mcm ni.. tp aku x signup la..haha

    anda dah baca komik atwr #4?
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  4. haha kreatif gila, hari-hari selak buku kalau macam ni, hehehe

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)