Kesian arnab ni..haha !!

klik untuk menikmati lawak sang arnab !

kesian pulak tengok arnab dalam foto ni..berkali-kali mencuba akhirnya dia berjaya jugak kawan dengan orang yang dia minat..hehe..korang pernah tak buat macam arnab ni buat? kahkahkah..malu wei,orang tak nak kawan dengan kita.. buek....!!


p/s : asyik-asyik muka dia,last-last,main tutup-tutup mata pulak arnab betina tu pilih..kah kah kah..!!


No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)