Menyelam Sambil Minum Air


Menyelam sambil minum air?? pepatah melayu lama kan..tapi kenapa ikan ni menyelam tak minum air? haha..naik kat atas jugak diaorang ni minum ek..nak manja-manja la tuh..ikan-ikan ni boleh didapati di salah sebuah zoo di china..kalau rasa-rasa nak bagi ikan-ikan ni minum,,kena la bayar..hehe..







p/s : dari bos bagi ikan ni minum,baik bos bagi anak bos minum susu..hahaha..


4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)