Comel Betul Monyet Ni..!! Hihi..

Hehe..comel tak ? comel kan..sebesar jari kita je..tapi tak tahu pulak bos monyet ni masih baby atau memang dah tua..haha..kalau masih baby takpa la kan.tapi kalau dah tua,memang ajaib la monyet ni..masalahnya,bos geli nak pegang binatang macam ni.macam nak menggigit-gigit je rupa dia..hahaha..!! tengok lagi gambar monyet-monyet comel ni..











p/s : memang comel !!!


4 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)