Bila Kucing Jadi Lady Gaga..


Hihi..cantik tak..asyik lady gaga je nak gaga,kucing pun nak jugak gaga..!! haha..memang lain sikit la rupa kucing bila pakai rambut ni..







p/s : agak-agak ayam bila pulak nak jadi lady gaga ni ek..hehe..



5 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)