Buku magic


Nampak apa yang magic pada buku magic ni? sebenarnya ini bukan buku magic yang guna jampi serapah tu..buku ni magic sebab,kandungannya yang halimunan atau dalam bahasa omputihnya invisible..buku ni dicipta oleh sebuah syarikat di negara crotia..buku ini dicetak menggunakan dakwat thermo-reactive dimana korang perlu bakar buku ni supaya dapat membaca isi kandungannya..jangan bakar sampai hangus sudah..haha..

korang cuma perlu ikut arahan yang disediakan di dalam buku itu sendiri..buku ni hendaklah dibakar pada suhu 100 darjah celcius selama 25 minit..macam menyusahkan je nak baca buku ni kan..hehe..kalau terlebih bakar nanti,hangus pulak..hit readmore untuk tengok langkah-langkah pembakaran buku comel ni..






p/s : kalau bakar daging lagi best kan..perut pun kenyang..bakar buku bukan boleh makan pun..haha..!!



3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)