Cara Untuk Mengetahui Password Facebook Kawan Anda..

Cara ni memerlukan beberapa kawan korang yang lain untuk menipu orang yang bakal ditipu tu nanti k..hehe..


Hihi...ada jugak manusia macam ni ek...hahaha...tak pasal-pasal seluruh dunia tahu password facebook dia...kesian.....kalau lepas ni korang cuba buat kat kawan-kawan korang,bos tak nak tanggungjawab k..bos nak kasi info je..hehe....!!




p/s : password facebook bos ( isecretlylovemywife ) muahahaha...jangan caya yang ni k...





7 comments:

  1. kesian kat orang tuh..kene tipu dengan memember yang pakat. trick ni pernah try, dan pernah kene perangkap..kesian, cepat2 member tukar pasword..yang lain main gelak sebab...

    ReplyDelete
  2. @suffer8zine

    haha...budak yang kena tipu tu lagi sengal...heheh...

    ReplyDelete
  3. @IN

    yup..kesian dia...awk dah prnh try ke...sebab....hehe

    ReplyDelete
  4. nakal sungguh!.. kesian dia, terpaksa tukar kepada "isecretlylove10sent"

    ReplyDelete
  5. @Haw

    haha...betul3...10 sen...hehe..

    ReplyDelete
  6. ni klasmet sy pnye prank!!
    ahahaha...
    naseb bek sy takcayaaaa...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)