Pernah Tak Anda Semua Lihat Benda Ni..?? Pelik...

Haa....macam pernah tengoklah benda ni...hehe...rilek-rilek...bawa bertenang...nak tahu apakah bendanya ini,readmore k..





Eee...geli bos tengok binatang ni...yang ni baru lahir k..






 yang ni pulak umur dia 7 hari..





 Haa...dah dapat gambarannya kan...ni baby panda la...cute kan...masa baru lahir hodoh betullah rupa dia..hehe..yang ni umur dia dah 13 hari..





Tada....cutenyer........ni masa umur dia 17 hari...dah tumbuh bulu pun.....


p/s : masa tengok gambar yang pertama tu,,,korang fikir apa??? haha...bos tau....shhh...wakakakakaka..!!

26 comments:

  1. laaa.. wat suspen je! ingat ape tadi! haha adoiyai!

    ReplyDelete
  2. @tia of revenge

    mesti awk fikir yang lagi satu tu kan.....hahaha...yellow pages betulla..hehe..

    ReplyDelete
  3. @Siti Mashitah Saidin


    comel sangat ..ada jual kat malaysia tak??hahah...klau ada,bos nak 4 ekor..

    ReplyDelete
  4. @tHeEvILvIRyUsz

    tak...kalau bela sendiri,mesti best kan..

    ReplyDelete
  5. alahai..comel nyer panda....kiut..

    ReplyDelete
  6. hahahahhaha. pikir ape??
    terkejot denn, jadah pakai bulu2 cm tuh lak skg...

    rupanyaa panda daaa...


    sendiri punyaa ka?

    ReplyDelete
  7. uish comel giler masa baby..mcm nk pelihara jer tp nnt da besau ..susah lak hehe

    ReplyDelete
  8. @Ms sunsWeetz

    kalau dia dah besa,dia pulak pelihara awak...haha..

    ReplyDelete
  9. @suffer8zine

    yellow pages ni...confirm...hahahaha

    ReplyDelete
  10. dari kecik macam tapak tangan jadi sebesar-besar alam ek?haha

    ReplyDelete
  11. gelllliiiiiiii tapi eh macam cepat eh dia membesar.

    ReplyDelete
  12. sangat chomel mse umur dia 17 hari
    mcm teddy bear

    ReplyDelete
  13. memula tu pelik gak, ingat ke p**** berbulu..hahaha

    ReplyDelete
  14. laa!baby panda rupanya.. buat suspen je!

    ReplyDelete
  15. @The Nurul

    yelah...cepatkan..magic tul...hehe

    ReplyDelete
  16. @IEKAH MOKRI

    rasa nak buat dia ni bantal peluk pun da jugak kan...hihi..

    ReplyDelete
  17. @Dark Half

    bos pun memula ingat yang lagi satu tu...haha...

    ReplyDelete
  18. comel nyer panda..cepat panda ni membesar

    ReplyDelete
  19. wow amazing..dlm 17 hari die leh besar mcm ni.. :)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)